Fryst

Denna produkt är beredd efter vårat recept. Den tvättas, torkas och saltas på vår anläggning innan vi fryser in den. Hållbarhet i rätt frystemperatur -18c är upp till 18 månader. Dessa produkter går att tina upp och frysa om 3–4 gånger för att rommen skall behålla samma kvalité. OBS! Det finns några romsorter man skall undvika att frysa om då dessa har större korn och då riskerar de att spricka, vilka dessa är står under varje produktinfo.

Färsk (pastöriserad)

Vår pastöriserade rom är vårt egna hantverk allt från tvätt, tork och saltning sköter vi. Sedan pastöriserar vi den färska rommen så vi kan garantera samma smak & färg i 6 månader. Denna produkt behöver alltså inte tinas upp och är färsk. Vi är de första på den svenska marknaden som tagit fram detta koncept med så lång hållbarhet och med så bra smak och färg utan att använda några som helst konserveringsmedel. Vi värmer upp produkten till ett bestämt gradantal på en bestämd tid och därefter kyls den ner till +2 grader. Våra rommer är Pastöriserade utan tillsatser. Hållbarhet i rätt kyltemperatur är +4–+6 grader upp till 6 månader.