FRI FRAKT FRÅN 499 KR*
BETALA MED KLARNA
HEMLEVERANS

Bli inspirerad och kom igång med våra recept

Caviar och löjrom kan förtäras på flera sätt, men det är inte alltid så lätt att veta vilket som ger den smakupplevelse som passar tillfället. Om du exempelvis vill imponera med en förstklassig caviarprovning har du hittat rätt. Här finns recept och gott om inspiration direkt från våra inspirationskockar.

Du hittar vår caviar och löjrom i samtliga rätter och under varje inspiration hittar du enkelt till de produkter vi säljer i anknytning till recepten som fångat ditt intresse. Vi erbjuder dessutom hemleverans så att du, efter att du lagt produkterna i varukorgen, kan få det hemkört inom 2 dagar.

Svårighetsgrader hittar du på varje recept, så att du slipper oroa dig för att du tar dig vatten över huvudet när du kommer igång.

Några av våra senaste recept

Dela med dig av dina kreationer!

Har du lagat något du känner blev bra, får du gärna dela med dig genom i din post tagga oss på instagram genom @qualitycaviar och #qualitycaviarstockholm. Vi uppskattar att se hur våra produkter används och delar dem gärna vidare på våra sociala medier.

Vill du bli inspirationskock?

Det är ingen omöjlighet, och vi ser fram emot att höra från dig och berätta mer vad det innebär. Skicka ett mejl till carol@qualitycaviar.se så startar vi en dialog om just detta.