Restaurang Östermalm Stockholm

Restaurangen

Välkommen till Nordens första caviarrestaurang belägen i hjärtat av Stockholm, Östermalm. Ett ädelt koncept som får ta plats i nytt sken som caviarexperten Carol Chmaissani och stjärnkocken David Gard grundat. Exklusiv caviar, förstklassig löjrom, dyrbara champagner, utsökta vodkasorter och signaturcocktails är bara en början.

Restaurang Östermalm Stockholm

Restaurangens gastronomiska ledare är den prisbelönte kocken Anders Isaksson

som kombinerat sina skickligheter tillsammans med vår headchef Patrik Svenssons expertis och skapat extraordniära kombinationsmenyer för er att avnjuta, klassisk grund från det franska köket med en modern twist där caviar och löjrom alltid står i fokus. Avsmakningsmenyer, à la carte och utvalda pairings finns på menyn där ni bland annat finner vår signatur pralin skapad tillsammans med prisbelönte konditorn Sebastian Pettersson, ett måste när ni besöker restaurangen.

Restaurang Östermalm Stockholm

Under helgens kvällstid erbjuder vi en kulinarisk upplevelse i oförglömlig atmosfär

Vi håller även högklassiga caterings, provningar och event där huvudingrediensen är caviar och rom.

Hos oss på Sturegatan 20, Stockholm, finner ni en plats för likasinnade samt expertis kring allt från havet till fatet.

Dryckespaket

Till dessa menyer har vi väl sammansatta dryckespaket från 950 kr

Vi har även fina alkoholfria dryckespaket från 350 kr

Urval av partners