FRI FRAKT FRÅN 499 KR*
BETALA MED KLARNA
HEMLEVERANS

Caviarprovning för privatpersoner och företag

Välkommen till nordens första showroom på Sturegatan 20 i Stockholm som öppnar i september 2021. Här finner du caviar och rom från hela världen i många olika variationer och grader — köp allt från Svensk kalix löjrom till caviar från Iran. Vi erbjuder både privatpersoner och företag det bredaste utbudet av caviar och löjrom i Norden, samt möjlighet för aw, members club, certifierad caviarutbildning enligt QCS standard.

Detta är en plats för caviarälskare att nätverka och både träffa likasinnade och få professionella råd kring allt från havet till tallriken. Vi hjälper dig hitta den caviar eller löjrom som passar både din smak och plånbok.

Besök vårt caviar-showroom

Vi skapar unika upplevelser och utbildar er i det ni älskar mest, caviar. Tillsammans med vår samarbetspartner Moet och några av landets främsta sommelier har vi tagit fram den ultimata smakupplevelsen med unika kombinationsmenyer. Du guidas genom hela upplevelsen och rekommenderar rätt dryck till rätt caviar med unika champagneglas som är anpassade efter varje champagne.

Dessutom erjuder vi en gastronomisk upplevelse från vårt live-kök där vi lagar klassisk rawfood med caviar eller löjrom. Vi har två avsmakningsmenyer, speciellt framtagna för dig som vill hitta rätt men samtidigt prova allt.

För en intim och personlig upplevelse, har vi begränsat antalet till max 25 personer i lokalen. Kika förbi under dagen under vår försäljningstimmar för snittar och dryck, eller boka valfri dag på veckan för en unik caviarkväll med snittar, klassiska rätter, caviar- och löjromsbar samt caviarprovning vid borden. Upplevelsen är någon gång mellan 18:00–22:00 och beror på vilket bokningspaket du väljer.

Vi har tre fantastiska paketerbjudanden, och dem hittar du nedan:


Gå med i vår Members Club

Då caviar är en livsstil har vi en members club där vi erbjuder våra medlemmar att förboka sina platser, få specialinbjudan till månadens inspirationskväll med gästspelande kock eller caviarmästare samt andra exklusiva erbjudanden från våra samarbetspartners.