FRI FRAKT FRÅN 499 KR*
BETALA MED KLARNA
HEMLEVERANS

Caviarprovning för privatpersoner och företag

Välkommen till nordens första showroom på Sturegatan 20 i Stockholm . Här finner du caviar och rom från hela världen i många olika variationer och grader — köp allt från Svensk kalix löjrom till caviar från Iran. Vi erbjuder både privatpersoner och företag det bredaste utbudet av caviar och löjrom i Norden, samt möjlighet för aw, members club, certifierad caviarutbildning enligt QCS standard.

Detta är en plats för caviarälskare att nätverka och både träffa likasinnade och få professionella råd kring allt från havet till tallriken. Vi hjälper dig hitta den caviar eller löjrom som passar både din smak och plånbok.

Besök vårt caviar-showroom

Vi skapar unika upplevelser och utbildar er i det ni älskar mest, caviar. Tillsammans med vår samarbetspartner Moet och några av landets främsta sommelier har vi tagit fram den ultimata smakupplevelsen med unika kombinationsmenyer. Du guidas genom hela upplevelsen och rekommenderar rätt dryck till rätt caviar med unika champagneglas som är anpassade efter varje champagne.

Dessutom erjuder vi en gastronomisk upplevelse från vårt live-kök där vi lagar klassisk rawfood med caviar eller löjrom. Vi har två avsmakningsmenyer, speciellt framtagna för dig som vill hitta rätt men samtidigt prova allt.

För en intim och personlig upplevelse, har vi begränsat antalet till max 24 personer i lokalen. Kika förbi under dagen under våra försäljningstimmar och unna dig caviar, eller boka valfri dag på veckan för en unik caviarkväll med snittar, klassiska rätter, caviar- och löjromsbar samt caviarprovning vid borden. Upplevelsen är någon gång mellan 18:00–24:00 och beror på vilket bokningspaket du väljer.

Vi har tre fantastiska paketerbjudanden, och dem hittar du nedan:

Mån-lörd 18-24

Max antal: 24

Paket: Royal Tasting – 1799kr/pp

Denna provning är en provning som är perfekt för dig/er som är nyfikna på caviar och vill testa det svarta guldet. Här provar vi 3 royal klass caviar och går igenom störens historia samt hur man skall äta caviar på rätt sätt för att få den ultimata smakupplevelsen.

Det ni får prova är:

– Baerii Royal: En sibirisk stör som behöver 7 år för att ge caviar 2,7mm korn

– Huso Royal: En hybridstör och en av världens mest sålda caviar 3.00mm korn

– Oscietra Royal: Romansens caviar, rysk stör som även i kännetecknar den ryska caviaren 2,8mm korn

Paket: Caviar dreams – 2189kr/pp

Denna provning erbjuder magiska smaker med olika textur och smakprofiler som ni med hjälp av vår caviarexpert kommer få uppleva. Vi går upp en klass och testar på caviar från de äldre störhonorna med lite större ägg samt en mer utvecklad smakprofil.

Det ni får prova är:

– Baerii Imperial: En sibirisk stör som behöver 7 år för att ge caviar 2,9-3.00mm korn

– Huso Imperial: En hybridstör som är släkt med Beluga stören  3.00-3,2mm korn

– Oscietra Imperial: Romansens caviar med en lenare konsistens och välbalanserad sälta 2,9-3.00mm

Paket: The russian Roulett – 2805kr/pp

Ett paket för finsmakare som vill unna sig det lilla extra. Detta är caviar från de äldsta störhonorna, en mogen och komplex caviar som är fantastisk både till utseende och smaken och därför har några av de fått vår majestic stämpel.

Det ni får prova är:

– Baerii majestic: Denna caviar kommer från en begränsad skörd som vi selekterar 3.00mm korn

– Huso Majestic : Stora ljusa korn med en härlig sälta och perfekt textur för att intas med champagne 3.2mm korn

– Beluga Royal : The king sturgeon, 24 år behöver belugastören på sig för att få caviar. 3-3,2mm korn

Paket: The return of the tsar – 10 000kr/pp ink moms (minsta antal 4 personer)

Denna provning är en av de dyraste i världen. Här fördjupar vi oss och provar olika klasser av samma stör art för att känna av skillnaden både färg, textur samt smak. Denna provning är så bred så när kvällen är slut kommer du veta exakt vilken typ av caviar du älskar. Till detta paket ingår snacks och tilltugg för att få en variation och känna av hur caviaren smakar plane , samt med mat. Ni får även prova på vår exklusivaste caviar, beluga majestic som är noggrant utvald från våra odlare som vi selekterar och beställer redan 1 år innan.

Det ni får prova är:

– Baerri royal & Majestic

– Huso Royal & Majestic

– Oscietra Royal & Imperial

– Beluga Royal & Majestic

Tillvall

1- Tilltugg +295kr/pp : Passande tilltugg till caviaren ni får prova, detta lyfter smakerna en extra nivå och skapar nya smakkombinationer och ny upplevelse.

2- Setup meny +1000kr/pp : Här serverar vi 4 rätter med rom som passar till provningen och du en gastronomisk upplevelse av högsta klass. Här kombinerar vi både störrom och andra typer av löjrom för att ge dig en variation av allt det goda.


Gå med i vår Members Club

Då caviar är en livsstil har vi en members club där vi erbjuder våra medlemmar att förboka sina platser, få specialinbjudan till månadens inspirationskväll med gästspelande kock eller caviarmästare samt andra exklusiva erbjudanden från våra samarbetspartners.