Skötselråd

Såhär förvaras och åtnjuts vår caviar på bästa sätt

Caviar är en extremt känslig produkt.  Det är därför Quality Caviar Stockholm har största omsorg under hela processen för att säkerställa att den når kunden i perfekt skick.

Caviaren packas färskt hos våra uppfödare, transporteras med gelpacks i kylda frigolitlådor och når oss på inte mer än 24 timmar. Följ dessa steg för att säkerställa att vår caviar inte förlorar någon av dess kvalitet:

Caviar ska förvaras i den kallaste delen av kylen vid -1 till 2  ° C, med gel-förpackningarna ovanpå. Frys det inte under några omständigheter.

För att njuta av bästa textur och smak bör caviaren ätas inom 2-4 timmar från öppning. Du bör undvika att utsätta den för mycket för luften.

Vi rekommenderar att du konsumerar all caviar i en burk samma dag som ni öppnar den. Om det hålls efter öppning försämras strukturen och smaken.

Caviar innehåller rikt på mänskliga essentiella aminosyror, mycket omättade fettsyror (såsom EPA, DHA), mineralsalt, lösliga vitamin A, B och D, mikroelement som kalcium, koppar, magnesium, järn och selen. Caviar kallas ”det svarta guldet” och användes i dyra skönhetsprodukter och även som mat. Caviar innehåller många typer av mikroelement, mineraler, proteiner, aminosyror och omorganiserar essentiella fettsyror som krävs av huden. Dessa näringsämnen kan hjälpa till att fukta huden så att den känns smidig och krämig och sedan förverkliga att hjälpa människor föryngra sig själva.