QUALITY CAVIAR STOCKHOLM GASTRONOMI MED PASSION FÖR EXKLUSIVITET

David Gard har varit verksam kock i över 20 år med några av världens främsta i sitt slag (här finner du namn som Gordon Ramsay, Alain Ducasse och Tom Aikens). David har under sin karriär startat upp och drivit fram ett flertal framgångsrika restauranger och är ett väletablerat namn inom det gastronomiska köket. Tillsammans med sin kompanjon startar han nu upp Quality Caviar Stockholm.

Vi har möjlighet att kontrollera och därmed säkerställa att våra produkter håller högsta tänkbara kvalitet, från trålfiske till varsam beredning och vidare genom förädlingsprocessen. Vi är mycket stolta över vårt certifierade sortiment som hanteras och paketeras i vår EU – godkända romförädlingsanläggning. 

Vi erbjuder rom från Norden, USA och Sydamerika. Vi tillgodoser era behov genom vår expertis. Våra premiumprodukter levereras utan mellanhänder och är omsorgsfullt förpackade direkt från fiskarna. Oavsett om du föredrar enklare sillrom från Island eller lyxig certifierad störrom från Uruguay, kan du räkna med en professionell handpåläggning på varje kilo vi levererar.

Välkommen att uppleva våra inbjudande smaker från tydlig sälta till bräckt sötma i krispig konsistens och följsamt len!

David och Carol