Produkten är tillagd
Tropical storm

UPPLEV VILLA ABISKO I MARBELLA MED QUALITY CAVIAR STOCKHOLM

Välkommen till Villa Abisko – din portal till en oöverträffad nivå av exklusivitet och lyx i hjärtat av Marbella. Denna extraordinära tillflyktsort är mer än bara en plats att bo på; det är en upplevelse där varje detalj är designad för att omfamna elegans och förfining.

Upplev Kulinarisk Lyx i Marbella

CATERING, MIDDAG, EVENT ELLER FEST? JAG SKAPAR EN SPECIELLT UTFORMAD MENY FÖR JUST ER OCH ERA BEHOV.

Utforska Hemligheterna av Kulinarisk Lyx i Marbella: En Gastronomisk Resa till Gourmetparadiset. Smakfulla upplevelser väntar på dig, där varje tugga är en konstnärlig skapelse och varje måltid är en symfoni av exklusivitet.

– Jag ser bara möjligheter! Älskar att vara kreativ, att få utveckla och göra nya saker. Arbetar efter mitt motto ”inget är omöjligt”

Med erfarenhet från en handfull Michelinkrogar och mycket tävlande kommer jag gärna hem till er eller ert företag för att laga mat och leverera upplevelser på absolut högsta nivå. Middagar kan även göras hos oss på Villa Abisko i Mijas.

”MIN AMBITION ÄR ATT LEVERERA MARBELLAS VASSASTE OCH UPPLEVELSE”

/Anders Isaksson

Medlem Team Sverige för Bocuse d ́Or 2023
Silvermedaljör i OS år 2020
Silvermedaljör i Årets kock år 2021

Tryck här för inspiration

UPPLEV VILLA ABISKO I MARBELLA MED QUALITY CAVIAR STOCKHOLM

Välkommen till Villa Abisko – din portal till en oöverträffad nivå av exklusivitet och lyx i hjärtat av Marbella. Denna extraordinära tillflyktsort är mer än bara en plats att bo på; det är en upplevelse där varje detalj är designad av Zoco Home för att omfamna elegans och förfining.

🌴 Oasis of Luxury: Upptäck en harmonisk atmosfär i vår exklusiva miljö. Villa Abisko är inte bara en plats att bo; det är en destination där lyxen flödar genom varje vrå, och varje ögonblick är en indulgens i överlägsen elegans.

💤 Förstklassig Övernattning: Vår lyxiga villa erbjuder en förstklassig övernattning, där varje rum är en fristad av komfort och exklusivitet. Varje gäst behandlas som kung, och varje detalj är utformat för att göra din vistelse oförglömlig.

🍽️ Gastronomiska Upplevelser: Njut av en kulinarisk resa med vår private chef-upplevelse, privata middagar och catering. Varje smak är noggrant utvald för att föra fram en symfoni av sensationer, skräddarsydd för att uppfylla dina gastronomiska önskningar.

🎉 Evenemang i Elegans: Vår villa är den perfekta platsen för exklusiva evenemang. Från privata sammankomster till företagskonferenser – vi skapar minnen som varar livet ut. Vi erbjuder även caviarprovningar för en extra touch av lyx – Tryck här för se Caviarprovning

Fritid och Samarbeten: För de som söker avkoppling och rekreation har vi nära samarbeten med golfklubbar och padelanläggningar. Njut av en dag fylld med sport och förmåner, perfekt avslutad med en avkopplande vistelse hos oss – Tryck här för Golf

🐟 Unik Dagsutflykt till Rio Frio: Utforska en störodling och upplev de unika fiskarna under en lyxig provning vid Rio Frio. En dag full av äventyr och exklusivitet, skräddarsydd för att ge dig en unik insikt i störens liv och hur caviar kommer till – Tryck här för att se odlingen

 

Välj Villa Abisko för att förlora dig själv i en värld av sofistikerad lyx och oförglömliga upplevelser. Varje stund är en chans att skapa minnen som varar för evigt. Välkommen till en plats där varje ögonblick är en fest av överdådig lyx.

Bilder från Marbella

Boka här

Urval av partners