Produkten är tillagd
Tropical storm

Quality Caviar Stockholm

Om Quality Caviar

Gastronomi med passion för exklusivitet

Quality Caviar

Anders Isaksson

Min närhet till bra råvaror fick jag redan som barn. Jag är uppvuxen på en bondgård 20 min norr om Västerås i Romfartuna. Mina föräldrar driver fortfarande denna fantastiska idylliska gård med ett litet antal lamm, höns & en katt. 

”För mig är mat & dryck en otrolig gemenskap både professionellt & privat”

Genom att rest & bott på många ställen i världen som t.ex Paris, Köpenhamn & New York för att nämna några, har jag fyllt min ryggsäck med otroligt mycket kunskap inte bara inom gastronomin utan även kulturellt.  

OS silver med det Svenska Kocklandslaget 2020  

Silver medalj i Årtes Kock 2021

Teammedlem i det Svenska Bocuse d ́Or teamet som tävlade i kock VM 2023 i Lyon 

Anders Isaksson

Quality Caviar

Caviar och löjrom av högsta kvalitet

Vi har möjlighet att kontrollera och därmed säkerställa att våra produkter håller högsta tänkbara kvalitet – från trålfiske till varsam beredning och vidare genom förädlingsprocessen. Vi är mycket stolta över vårt certifierade sortiment som hanteras och paketeras i vår EU-godkända anläggning. Vi är även det enda företaget i Sverige som inte har en störodling, men har tillstånd av jordbruksverket och Cities att förpacka caviar.

Quality Caviar

Vart kommer våra produkter ifrån?

Vi erbjuder löjrom från Norden och USA samt caviar från världen över. Vi tillgodoser era behov genom vår expertis, våra premiumprodukter levereras helt utan mellanhänder och är omsorgsfullt hanterade från fiskare till oss på QCS. Oavsett om ni föredrar enklare sillrom från Island eller certifierad, luxuös caviar från fjärran land, kan ni räkna med en professionell handpåläggning på varje kilo vi levererar.

Quality Caviar

Hos oss får du alltid färsk caviar och rom

Vår styrka är att vi alltid levererar färsk caviar till våra kunder, vi packar om vid beställning för att säkerställa kvalitén samt förvarar produkterna i rätt temperatur genom vår specialdesignade caviarkyl. På så sätt ser vi till att ni som kund alltid får den bästa möjliga produkt med bra hållbarhet.

Välkommen till en upplevelse av inbjudande smaker från tydlig sälta till bräckt sötma i krispig, len konsistens.
Carol & Anders

Urval av partners