Produkten är tillagd
Tropical storm

banner-quality-caviar-17

Quality Caviar Stockholm

Hur caviar blir till

Steg för steg. Så blir caviar till.

half-img-27

Steg 1

All caviar kommer från odlad stör. All könsmogen stör som har caviar ligger i speciella bassänger där man under en period följt fiskens utveckling av rom med hjälp av ultraljud. När rommen gått 90% i äggledaren är det dags för skörd.

half-img-28

Steg 2

Man tar ut romsäcken och har 10 minuter på sig att bereda caviaren för att den skall ha bra smak.

half-img-29

Steg 3

Man masserar rommen sakta mot ett nät för att få loss kornen från romsäcken och tvättar den.

half-img-30

Steg 4

Man plockar bort de dåliga caviarkornen som är spruckna eller har dålig textur.

half-img-32

Steg 5

Caviaren saltas.

half-img-33

Steg 6

Caviaren packas i modertunnor.

half-img-31

Steg 7

Den selekterade caviaren skickas till Quality Caviar stockholm.

Urval av partners